O nama

Auto servis Goran je jedan od vodećih specijalizovanih servisa za vozila marke nemačkog proizvodjača Opel, ali i za ostale brendove vozila evropskih i azijskih proizvodjača. Servis je osnovan 18. septembra 2007. godine, a sama činjenica da servis postoji već 13 godina govori o tome koliko je naše iskustvo i koliko smo do sada zadovoljnih klijenata imali. Velika posvećenost poslu i pre svega kvalitet naših usluga je ono što nas drži na vrhu i omogućava nam da napredujemo. Naš servis je zbog toga pronašao zaslužno mesto medju vodećim auto servisima u Čačku, ali i šire. Servis se nalazi na adresi Savkovića Kosa, 20, Ljubić, Čačak. Naša posvećenost poslu, profesionalizam, tačnost i kvalitet naših usluga su pronašle zasluženo mesto kod velikog broja naših zadovoljnih klijenata kako iz Čačka tako i iz cele Srbije. Naš servis raspolaže sa 6 dizalica i brojimo 9 zaposlenih majstora. Posedujemo i šlep službu koja vrši uslugu prevoza vozila. Takođe nudimo i mogućnost izlaska na teren i otklanjanja kvara na licu mesta. Auto servis Goran Vam nudi vrhunske usluge iz oblasti automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, servis dizni i popravku i održavanje auto klima.

Auto servis Goran Čačak
Automehaničar

Kvalitetan servis ne postoji bez dobrih automehaničara i autoelektričara. U našem servisu medju zaposlenima vlada harmonija i prijateljska atmosfera što u potuponosti omogućava da svaki posao bude završen na vreme i kvalitetno. Auto servis Goran poseduje najkvalitetniju opremu i alate potrebne za mehaničarske i električarske radove, a naši zaposleni su medju najboljim majstorima iz oblasti automehanike, autoelektrike, autoelektronike. Trudimo se da imamo najbolju saradnju kako medjusobno u sklopu firme tako i sa našim dugogodišnjim klijentima. Sa mnogim klijentima vremenom smo ostvarili prijateljski odnos pa čak i poslovnu saradnju, a do svega toga doveo je prvi kvalitetno odradjen posao koji je klijente i zadržao u našem servisu.

Bili smo i učesnici humanitarne akcije #zaAniku gde smo rešili da učestvujemo u akciji sa 10 urađenih malih servisa (zamena filtera i ulja) i taj novac preusmerimo za lečenje male Anike. Svim našim klijentima koji bi želeli da daju svoj doprinos ovoj akciji pružili smo mogućnost da se prijavom na telefone našeg autoservisa odazovu ovoj akciji u skladu sa svojim mogućnostima.

Vodimo se time da je ključ uspeha u poslovanju:

  1. Zadovoljan osmeh na licu naših klijenata nakon izvršenih usluga
  2. Garancija na delove i kvalitet izvršene usluge
  3. Najsavremenija oprema za rad i stručnost naših zaposlenih

Kontaktirajte nas i uverite se u tačnost, kvalitet i profesionalnost naših usluga. Očekujemo Vas i stojimo Vam na raspolaganju!

Radnik auto servis Goran

Kontakt informacije

Adresa:

Savkovića kosa 20, Ljubić 32000 Čačak

Telefon:

063 7744997 - Goran

032 350280

E-mail:

goran.gm@mts.rs